Welcome To My Little Blog. Dashboard | +Follow
Jelly Dream
Salam Lebarannnnnnnn ;D
Friday, August 24, 2012 | 12:13 AM | 0 Message
Heyyyhoyyy , Assalamualaikum wbt . How korang ? Sihat ? Oh alhamdulillahhh . Eh soryy morry nahh lama aku tak update blog ni , almaklumlah busy sikit . Hoho . And now bulan puasa dah meninggalkan kita :'/ eh korang dah tau yang tok kesayangan aku meninggal ? Hm dia meninggal hari Selasa , 4 ramadhan , 4 pagi :'( hm AL-FATIHAH . Tok , adik always doakan tok berada dalam kalangan orang-orang yang beriman dekat sana :') ... K now aku nak wish Selamat Hari Raya Aidilfitri , Maaf Zahir dan Batin :) aku dah mintak maaf kalau ada salah dan silap secara sengaja mahupun tidak sengajaa . N to bestie aku Nur Azuin , aku nak mintak maaf kat hang banyak2 sebab aku selalu buli hang , cubit-cubit hang , tampaq-tampaq hang , kutuk-kutuk hang depan-depan . Hoho , banyak jugak dosa aku dekat hang nohhh . And setiap kali aku buat hang ja mesti aku akan cakap 'Hari raya nanti aku mintak maaf* soooooo aku dah tunaikan hajat aku . NOORDEEYANY !!!!! hang banyak sangat dosa dekat aku tauuuuuuu ! dalam kelas kalau aku tak kacau hang , mesti hang akan kacau aku , kalau hang tak kacau aku , mesti aku akan kacau hang . k agak deal right ? Dear readers , korang tau tak , si Deeyany ni pantang nampak aku aman sat , satgi dia kutip-kutip kertas then main perang kertas dengan aku . hampehh punya kawan ken ? haha , si Yany ni penah sakitkan ibu jari aku , 2 hari kot jari aku ni sakit . Then aku pernah naik kaki dekat dia . Hehe , Yanyy , aku mintak maap nahhhhh nahhh nahhh *buat muka tak bersalah* . Heeee :D k dah kantoi yang aku ni sebenaqnya kasaq nak mampuihh dalam kelas . K now aku malas nak merepek dahh . Jum tengok gambar raya aku ?


Ini kakak aku , Nur Izatie :)

Aku dengan kakak aku yang pendekkkk ! *perasan tinggi ><


Si pokok cactus *gelaran abg Ikhwan bagi*

Si pendekksssss .

Dah tengokk ? Haaaa , sebenarnya banyak lagi , cuma tak sempat nak upload . Heee . Selamat Hari Rayaaaaaaaaaa !
Hi ! :D
Thursday, August 2, 2012 | 8:55 AM | 0 Message
Hi , assalamualaikum :) eh ! seriously lama aku tak update blog ni , hewhew , soryy morry mehh , busy sesangat *padahal malas online* k now how life korang ? aku dah majuuuuu :D haha , relay aku dengan si dia semakin baik , heeeee :D alhamdulillah right ? n now , bulan puasa kan ? k SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA to all muslim :) jangan tinggal-tinggal puasa ehhh ! takleh raya tauuuu :3 k just wanna tell that , dah xada benda apa dah . btw , follow me in 'BURUNG BIRU' @Mrs_Fazwan kayh ? ily much3 !

Past
The Writer

Heyy you! Welcome to my World. Thanks for visiting. Do Follow and leave your footprint on my tagboard. Do not do stupid things that might harm my blog, okeyy! Be nice here.


Chit - Chat

Credit
Template by : Misz Eiyna
Picture by : Sofea949 Photobucket
Best view only at Google Chrome

Copyright© All Rights Reserved. Fully owned by Eyza.